OFERATA PËR TË GJITHË

Ska lidhje sa pare i ki Te Shoki Digital munesh me gjet zgjidhje edhe me pak pare  për projekte të vogla, po edhe për projekte shuuuum të mëdha.

Pako Fillo

Pakoja është e përshtatshme për ata që dëshirojnë të fillojnë me pak.

 200€ 

100€

Pako Komplet

Pakoja është e përshtatshme biznese që dëshirojnë të krijojnë një prezencë të besueshme dhe stabile në rrjete sociale duke e prezantuar çdo detaj të biznesit apo shërbimit që ofroni në mënyrë profesionale!

 1700€ 

1000€

Pako Full-Extra

Pakoja është e përshtatshme për biznese që dëshirojnë të kenë paraqitje ekskluzive me super kontent për disa muaj në të gjitha platformat digjitale dhe krijimi e një lidhës afatgjate me klientë me aplikacione mobile në Android dhe IOS.

 20.000€ 

10.000€

Pako Fillo

Pakoja është e përshtatshme për ata që dëshirojnë të fillojnë me pak.

 200€ 

100€

Pako Komplet

Pakoja është e përshtatshme biznese që dëshirojnë të krijojnë një prezencë të besueshme dhe stabile në rrjete sociale duke e prezantuar çdo detaj të biznesit apo shërbimit që ofroni në mënyrë profesionale!

 1700€ 

1000€

Pako Full-Extra

Pakoja është e përshtatshme për biznese që dëshirojnë të kenë paraqitje ekskluzive me super kontent për disa muaj në të gjitha platformat digjitale dhe krijimi e një lidhës afatgjate me klientë me aplikacione mobile në Android dhe IOS.

 20.000€ 

10.000€