Pako Nisja

Pako është e pershtatshme për ata qe dëshirojnë të fillojn me pak.

  200€  

100€

Në këtë pako përfshihet:

Një Logo:

BIZNESI YT

Logo dizajnohet me ikonë që e përfaqëson biznesin tuaj & Font i cili mund të shkarkohet falas. Shumë e mirë për çmimin.

 • Hapja e faqes në Facebook
 • Dizajnimi i një Cover të Facebook
 • Dizajnimi i 3-4 postove (Fotografitë duhet t`i ketë klienti ose përdoren fotografi nga interneti)
 • Hapja e faqes në Instagram
 • Dizajnimi i Highlights
 • Postimi i 3-4 posteve (të njëjta si në Facebook)
 • Listimi i Biznesit në Google
 • Listimi në Google Map
 • Postimi i 3-4 postove (të njëjta si në Facebook)
 • Krijimi i 1-2 kampanjave të marketingut
 • Krijimi i 1-2 kampanjave të marketingut

Produkte të ngjashme!

Pako Komplet

Pakoja është e përshtatshme biznese që dëshirojnë të krijojnë një prezencë të besueshme dhe stabile në rrjete sociale duke e prezantuar çdo detaj të biznesit apo shërbimit që ofroni në mënyrë profesionale!

 1700€ 

1000€

Pako Full-Extra

Pakoja është e përshtatshme për biznese që dëshirojnë të kenë paraqitje ekskluzive me super kontent për disa muaj në të gjitha platformat digjitale dhe krijimi e një lidhës afatgjate me klientë me aplikacione mobile në Android dhe IOS.

 20.000€ 

10.000€

Pako Komplet

Pakoja është e përshtatshme biznese që dëshirojnë të krijojnë një prezencë të besueshme dhe stabile në rrjete sociale duke e prezantuar çdo detaj të biznesit apo shërbimit që ofroni në mënyrë profesionale!

 1700€ 

1000€

Pako Full-Extra

Pakoja është e përshtatshme për biznese që dëshirojnë të kenë paraqitje ekskluzive me super kontent për disa muaj në të gjitha platformat digjitale dhe krijimi e një lidhës afatgjate me klientë me aplikacione mobile në Android dhe IOS.

 20.000€ 

10.000€