Pako Komplet

Pakoja është e përshtatshme biznese që dëshirojnë të krijojnë një prezencë të besueshme dhe stabile në rrjete sociale duke e prezantuar çdo detaj të biznesit apo shërbimit që ofroni në mënyrë profesionale!

  1700€  

1000€

Në këtë pako përfshihet:

Social Media

 • Ribrendimi i të gjitha rrjeteve sociale
 • Mirëmbajtje të rrjeteve sociale(Një muaj)
 • Përshkrimi i biznesit në të gjitha platformat!

Kliko Fotot për të parë!

Fotografi

Fotografimi i 12 produkteve

Fotografimi bëhet me pajisje Hi-Tech, kamerë, dronë dhe ndriçim profesional!

Kliko Fotot për të parë!

Video

 • Videoreklamë
 • Një melodi që i përshtatet biznesit tuaj (Blihet Online)

Video bëhet me paisje Hi-Tech, kamerë,  dronë dhe ndriçim profesional!

WEB

 • Website
 • Tekstet shkruhen në dy gjuhë
 • Domain (1 vit falas)
 • Cloud Hosting (1 vit falas)
 • Email të personalizuar (1 vit falas)
 • Dizajnimi i Highlights
 • Përshkrimi i Bio-s
 • Listimi i Biznesit në Google
 • Listimi në Google Map
 • Postimi i Fotografive
 •  Përshkrimi i biznesit
 • Krijimi i disa kampanjave të marketingut për një muaj!

Në këtë pako nuk përfshihen web e-commerce

Produkte të ngjashme!

Pako Fillo

Pakoja është e përshtatshme për ata që dëshirojnë të fillojnë me pak.

 200€ 

100€

Pako Full-Extra

Pakoja është e përshtatshme për biznese që dëshirojnë të kenë paraqitje ekskluzive me super kontent për disa muaj në të gjitha platformat digjitale dhe krijimi e një lidhës afatgjate me klientë me aplikacione mobile në Android dhe IOS.

 20.000€ 

10.000€

Pako Fillo

Pakoja është e përshtatshme për ata që dëshirojnë të fillojnë me pak.

 200€ 

100€

Pako Full-Extra

Pakoja është e përshtatshme për biznese që dëshirojnë të kenë paraqitje ekskluzive me super kontent për disa muaj në të gjitha platformat digjitale dhe krijimi e një lidhës afatgjate me klientë me aplikacione mobile në Android dhe IOS.

 20.000€ 

10.000€