RRITU PAKUFIJË!

Zgjidhje kreative dhe digjitale per biznesin tuaj

Design

Marketing

Kontent

Web & Apps

Social Media & Business

Ekipi yne i expertëve është i gatshëm që të ju ndihmojë në rritjen e biznesit në të gjitha platformat digjitale

Facebook

Pinterest

AirBnB

Shopify

Instagram

X(Twiter)

TripAdv..

Android

Google

Snapchat

Booking

IOS

Tiktok

Linkedin

Wordpress

Facebook

Snapchat

Shopify

Instagram

LinkedIn

Android

Google

Booking

Ios

Tik Tok

AirBnb

Pinterest

TripAdvisor

X (Twitter)

Wordpres

VËMENDJE VËMENDJE VËMENDJE VËMENDJE VËMENDJE

Duke shfrytëzuar mundësit që ofron bota digjitale, ne e bëjmë që kompania juaj të marrë vëmendjën e duhur!

Oferta Promocionale

Te Shoki Digital, oferta Fantastike Shkencore!

Pako Nisja

Pako është e pershtatshme për ata qe dëshirojnë të fillojn me pak.

 • Krijimi i Faqeve në Facebook, Instagram & Google.
 • Logo (Një Ikonë qe e perfaqëson biznesin tuaj me një font papagesë.
 • Përshkrimi i biznesit
 • Dizajnimi i cover në Facebook & Google
 • Dizajnimi i 3-5 posteve
 • Sponzorizimi (1-2 kampanja)

100€

Pako Tip-Top

Pako është e pershtatshme biznese qe dëshirojnë të freskojnë prezencën e tyre ë rrjete sociale duke e prezentuar çdo detaj të biznesit apo shërbimit që ofroni!

 • Premium Website (Domain, Cloud Hosting  & Email të personalizuar / 1 vitë Falas )
 • Video prezentuese me dron & kamerë.
 • Një Foto Sesion 15-20 produkte
 • Ribrendimi i Rrjeteve Sociale(Dizajni i Facebook Cover, Instagram Highlights, Regjistrim në Google Bussines dhe rregullim të llogarive në rrjete Sociale që nuk jeni aktivë.
 • Manexhim të rrjeteve sociale 45 ditë.

1000€

Pako Full-Extra

Pako është e pershtatshme biznese qe dëshirojnë të freskojnë prezencën e tyre ë rrjete sociale duke e prezentuar çdo detaj të biznesit apo shërbimit që ofroni!

 • Premium Website (Domain, Cloud Hosting  & Email të personalizuar / 1 vitë Falas )
 • Video prezentuese me dron & kamerë.
 • Një Foto Sesion 15-20 produkte
 • Ribrendimi i Rrjeteve Sociale(Dizajni i Facebook Cover, Instagram Highlights, Regjistrim në Google Bussines dhe rregullim të llogarive në rrjete Sociale që nuk jeni aktivë.
 • Manexhim të rrjeteve sociale 45 ditë.

10.000€

Procesi i Punës

01

Auditimi i Biznesit tuaj

Fillimi e analizojmë biznesin tuaj, per të parë mungesat dhe pikat e forta ne të cilat duhet të fokusohemi.

02

Hulumtimi i Konkurrencës

Fillimi e analizojmë biznesin tuaj, per të parë mungesat dhe pikat e forta ne të cilat duhet të fokusohemi.

03

Konkludimet dhe projekt propozimi

Fillimi e analizojmë biznesin tuaj, per të parë mungesat dhe pikat e forta ne të cilat duhet të fokusohemi.

04

Strategjia & krijimi i kontentit

Fillimi e analizojmë biznesin tuaj, per të parë mungesat dhe pikat e forta ne të cilat duhet të fokusohemi.

05

Krijimi i kampanjave të marketingut

Fillimi e analizojmë biznesin tuaj, per të parë mungesat dhe pikat e forta ne të cilat duhet të fokusohemi.

06

Monitorimi dhe nderhyrja

Fillimi e analizojmë biznesin tuaj, per të parë mungesat dhe pikat e forta ne të cilat duhet të fokusohemi.

07

Prezentimi i Rezultateve

Fillimi e analizojmë biznesin tuaj, per të parë mungesat dhe pikat e forta ne të cilat duhet të fokusohemi.

Nuk po fiLLozofojmë ma shumë se veq bohet tepër, na kontakto e pimë ka ni kafe, ndash live ndash online e ja bojm dyqysh si n’hesap!